dakkapeln schilderen heerhugowaard

Veilig werken met een speciale daksteiger
Lid FOSAG/OnderhoudNL
Koninklijke Onderhoud NL, vereniging van (restauratie-) schilders, onderhoudsbedrijven en glaszetbedrijven.
Kwaliteit, ook voor de dakkapel

Omdat mensen vaak stunten op het dak om de dakkapel te kunnen schilderen, wordt er snel gewerkt en onvoldoende aandacht besteed aan de kwaliteit. Van veraf lijkt het goed geschilderd, maar als je dichtbij kijkt... Volgend jaar weer schilderen?

Door gebruik te maken van een goede en veilige steigerconstuctie, staan we ontspannen uw dakkapel weer in goede conditie te brengen. Want juist bij de dakkapel is een goede voorbewerking (schoonmaken, schrapen, schuren, bijwerken enz.) noodzakelijk. Eventuele kleine oppervlakken met houtrot repareren we op vakkundige wijze (hiervoor zijn we gecertificeerd) 
Professionele verfsystemen maken het geheel compleet, zodat uw dakkapel er weer tip-top uitziet.
Zekerheid en vakbekwaamheid

Als u een schilder of behanger zoekt, dan wilt u naast vakbekwaamheid ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt, een goed onderbouwde en duidelijke offerte uitbrengt en garanties biedt op kwaliteit van materialen en arbeid.

Arjan Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf is zo'n onderneming en beschikt over vaktechnische diploma's.
Met een beroepservaring van meer dan 15 jaar bieden wij kwaliteitswerk.Kwaliteit, daar gaan we voor!
Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.
Veilig werken op het dak
Dakkapel

Zelf het dak op met een ladder, wat pannetjes loshalen en in een onstabiele houding uw dakkapel verven, dat is vragen om problemen. Juist in deze situatie moet veilig en geconcentreerd worden gewerkt, waardoor ook uw dakkapel weer goed en veilig  onderhanden kan worden genomen.


Veilgheid voorop

Het gevaar zit in een klein hoekje. Daarom geen stuntwerk op ladders of andere onveilige contructies, maar verantwoord hoogwaardig klim- en steigermateriaal. Daar hebben we ruim in ge´nvesteerd, waardoor we in iedere situatie veilig kunnen werken, dus ook op uw dak en dat geeft een geruststellend gevoel.
Certificaat houtrotreparatie
Certificaat houtrotreparatrie
Startpagina
Schilderen buiten
Ondergronden
Vraag & antwoord
Hout informatie
Tijdsplanning
Onderhoud aan uw dakkapel
Omdat we er goed en veilig voorstaan,
brengen we uw dakkapel
vakkundig in goede conditie.
Vrijblijvende
Offerte aanvragen

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte moet je de situatie ter plekke bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Bel 06-10944553