buiten schilderen heerhugowaard

Buitenschilderwerk aan
uw woonhuis, schuur enz.
Lid FOSAG/OnderhoudNL
Koninklijke Onderhoud NL, vereniging van (restauratie-) schilders, onderhoudsbedrijven en glaszetbedrijven.
Kwaliteit, daar gaan we voor!
Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.

Verfsoorten
Als beroepsschilders werken wij met professionele kwaliteitsproducten zoals verfsystemen van Wijzonol, Sigma, Herfst & Helder enz. De eigenschappen hiervan onderscheiden zich duidelijk van de Doe het Zelf verfsoorten.

Hout, hout en hout
Het ene hout is het andere niet. Er zijn vele verschillen in kwaliteit en duurzaamheid. Houtrot kan al gauw optreden. Om dit vakkundig te repareren zijn wij gecertificeerd.
Uw huis knapt er gegarandeerd van op!
Zekerheid en vakbekwaamheid

Als u een schilder of behanger zoekt, dan wilt u naast vakbekwaamheid ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt, een goed onderbouwde en duidelijke offerte uitbrengt en garanties biedt op kwaliteit van materialen en arbeid.

Arjan Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf is zo'n onderneming en beschikt over vaktechnische diploma's.
Met een beroepservaring van meer dan 15 jaar bieden wij kwaliteitswerk.Kwaliteit, daar gaan we voor!
Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.
Buitenschilderwerk
Welk schilderwerk ook moet worden uitgevoerd, de kwaliteit wordt bepaald door de voorbewerking, de juiste verfsoort en het vakmanschap.

Voorbewerking 90% van succes
U kent ze wel, de snelle schilders. Even schuren en daarna direct afschilderen. Het eindresultaat lijkt in eerste instantie bevredigend, maar een jaartje later...
Dan bent u die lage prijs vergeten en uw huis is eigenlijk weer aan een schildersbeurt toe.

Een goede voorbewerking neemt veel tijd in beslag en is essentiŽel voor kwaliteitsschilderwerk. Dat begint al bij het schoonmaken van de te schilderen onderdelen. Schrapen, schuren, bijwerken, gaatjes vullen, houtrotcontrole en eventuele houtrotreparatie, schuren, gronden, voorlakken en afschilderen. Het hoort er allemaal bij. Met extra aandacht voor de onderkanten van kozijnen, glaslatten enz.
Daarom besteden wij veel tijd aan de voorbereiding, want het gaat erom dat uw huis weer in een prima conditie komt.

Veilgheid voorop
Geen stuntwerk op ladders of andere onveilige contructies, maar verantwoord hoogwaardig klim- en steigermateriaal. Daar hebben we ruim in geÔnvesteerd, waardoor we in iedere situatie veilig kunnen werken.
Certificaat houtrotreparatie
Veiligheid voorop met hoogwaardig klim- en steigermateriaal
Certificaat mechanische verwerking
Veiligheid
VCA
gecertificeerd
Meer weten over hout en eigenschappen, klik dan hier.
Startpagina
Dakkapel
Ondergronden
Vraag & antwoord
Hout informatie
Tijdsplanning
Wie zijn we?
Vrijblijvende
Offerte aanvragen

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte moet je de situatie ter plekke bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Bel 06-10944553
Grondige voorbewerking en
vakkundig schilderwerk
Want het gaat erom dat uw huis weer
in een prima conditie komt !
Meer dan
20 jaar
ervaring !
Dipla VCA veiligheid