spuiten heerhugowaard

Goed beschermende kleding
Wat wordt verstaan onder spuitwerk?

Spuiten is een algemene term en onder spuitwerk verstaan mensen meestal spackspuiten. Dat is een gipskorrel(structuur) op plafonds en muren. Dit wordt vaak gebruikt in nieuwe huizen en wordt uitgevoerd door de stucadoor.

Het spuitwerk dat wij uitvoeren is gebaseerd op verf (muur- of kozijnenverf) en geeft een strak eindresultaat.

Zekerheid en vakbekwaamheid

Als u een schilder of behanger zoekt, dan wilt u naast vakbekwaamheid ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt, een goed onderbouwde en duidelijke offerte uitbrengt en garanties biedt op kwaliteit van materialen en arbeid.

Arjan Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf is zo'n onderneming en beschikt over vaktechnische diploma's.
Met een beroepservaring van meer dan 15 jaar bieden wij kwaliteitswerk.Kwaliteit, daar gaan we voor!
Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.
Spuitwerk

Het blijft een kwestie van keuze: schilderen, sausen of spuiten. Spuiten gaat snel, maar vooraf alles afdekken en afplakken wat niet gespoten moet worden vergt veel tijd.
En... de ruimte moet leeg zijn. Werk klaar, dan slangen en apparatuur weer schoonmaken. Spuiten is niet lonend voor kleine oppervlaktes en detailwerk. Door deze vele werkzaamheden is spuiten niet altijd goedkoper dan sauswerk. Een wandje in de woonkamer gaat sneller met sausen en het eindresultaat is zeker zo mooi.
Spuiten gaat dus prima in lege, grote ruimtes waar alles zoveel mogelijk in dezelfde kleur moet komen.

Goede bescherming is essentiŽl
Goed afdekken voor het spuiten in essentiŽl Airless spuitapparatuur
Airless spuitapparatuur
Startpagina
Schilderen binnen
Sausen
Sausen
Behangen
Verf spuiten
Vrijblijvende
Offerte aanvragen

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte moet je de situatie ter plekke bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Bel 06-10944553