sausen swandafwerking heerhugowaard

Sausen (witten) voor
Heerhugowaard en omstreken
Voor een echt opvallend plafond

Wel eens gedacht om uw plafond te laten behangen met glasvlies?
Glasvlies is verkrijgbaar in diverse moderne structuren en wordt daarna in iedere gewenste kleur gesausd.
Voor een opvallende uitstraling.
Zekerheid en vakbekwaamheid

Als u een schilder of behanger zoekt, dan wilt u naast vakbekwaamheid ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt, een goed onderbouwde en duidelijke offerte uitbrengt en garanties biedt op kwaliteit van materialen en arbeid.

Arjan Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf is zo'n onderneming en beschikt over vaktechnische diploma's.
Met een beroepservaring van meer dan 15 jaar bieden wij kwaliteitswerk.



Kwaliteit, daar gaan we voor!
Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.
Sauswerk

Uw plafonds zijn mede het visitekaartje van uw woning. Een nieuw gesausd plafond geeft een fris en schoon gevoel.

Zelf doen of uitbesteden?

Met de witkwast in de hand even 30-50 m2 plafond witten op een zaterdagmorgen. Vergeet het maar, want u bent het waarschijnlijk niet gewend om op een trapje te staan en boven uw hoofd te werken. En dan die kramp in de handen en armen. Toch maar uitbesteden?

Voor een hoogwaardig resultaat

Voordat we aan het sausen beginnen moet het vertrek ontruimd zijn (desnoods helpen wij u erbij) want sauswerk is een doorlopend proces. Stoppen betekent kans op strepen.
Maar we zijn er nog niet. Eerst worden alle kostbare vaste delen professioneel afgedekt  met plastic of afgeplakt, zodat alles keurig in takt blijft. Na controle van het plafond op onregelmatigheden en eventueel uitgevoerde reparaties kunnen we starten met sausen. Meestal doen we dat met twee vakmensen. De een werkt de randen strak af terwijl de ander saust. Zo ziet uw plafond er straks mooi uit.

Geen geklieder door gebruik van professioneel afdekmateriaal
Reserveer tijdig
Meestal na de vakantieperiode wordt de aandacht verlegd naar het huis. De binnenkant is aan een opknapbeurt toe en u gaat zich oriŽnteren. Schakel uw schilder- en wandafwerkingsbedrijf op tijd in door het aanvragen van een vrijblijvende offerte en gratis advies. En... reserveer tijd.
De schilders zijn meestal tot eind oktober buiten bezig, daarna is het tijd voor binnenwerk.

De donkere winterperiode is uitermate geschikt om weer nieuwe frisse kleuren in huis aan te brengen. Daar wordt u vrolijk van!
Startpagina
Schilderen binnen
Behangen
Sausen
Spuiten
Een nieuw gesausd plafond geeft u
een fris en schoon gevoel.
Vrijblijvende
Offerte aanvragen

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte moet je de situatie ter plekke bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Bel 06-10944553