behangen en wanddafwerking heerhugowaard

Behangopdruk is een persoonlijke keuze
De voorbereiding bepaalt het resultaat
Behangwerk voor
Heerhugowaard en omstreken
Lid FOSAG/OnderhoudNL
Koninklijke Onderhoud NL, vereniging van (restauratie-) schilders, onderhoudsbedrijven en glaszetbedrijven.
Meer dan 20 jaar ervaring

Een goede start begint met controle van de muren. Die moeten glad zijn, zonder kuilen of bobbels. Indien nodig repareren wij de muren en schuren het geheel tot een gladde oppervlakte. Dat doen we met een professionele wandschuurmachine die gekoppeld is aan een stofafzuigapparaat.

Met digitale meetapparatuur wordt het behang uitgelijnd, zodat alles zonder verloop op elkaar aansluit. Door gebruik te maken een professionele voorlijmmachine zijn we verzekerd van een juiste belijming.
Afhankelijk van het behang moet ook wel eens met de hand worden ingelijmd of moeten we de muur voorbehandelen om een optimale hechting te krijgen.
Zekerheid en vakbekwaamheid

Als u een schilder of behanger zoekt, dan wilt u naast vakbekwaamheid ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt, een goed onderbouwde en duidelijke offerte uitbrengt en garanties biedt op kwaliteit van materialen en arbeid.

Arjan Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf is zo'n onderneming en beschikt over vaktechnische diploma's.
Met een beroepservaring van meer dan 15 jaar bieden wij kwaliteitswerk.Kwaliteit, daar gaan we voor!
Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.
Behangwerk

Uw nieuwe behang bepaalt mede de uitstraling van de kamer. Dus moeten de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd, zodat u tevreden en enthousiast bent.

Zelf doen of uitbesteden

Het lijkt zo gemakkelijk, even een behangetje plakken. Maar er zitten vele valkuilen in het traject, waardoor het resultaat bij zelfdoen vaak teleurstellend is.
Behangen is een kweste van ervaring en materiaalkennis en het juiste gereedschap. Het ene behang plakt gemakkelijker dan het andere behang. Kwaliteit, dikte voor- of geen belijming spelen een rol. En dan valkuil nr 1 "De uitlijning", haaks werken en precies uitkomen, ook met het patroon. En nog maar niet te praten over de oppervlakte-voorbehandeling. Ons advies: huur de vakman in. Gaat u zelf behangen dan wensen wij u succes en weinig stress.

Extra service
Schilderijtje, (rol)gordijnen, lampjes enz. van de muur halen en na de werkzaamheden weer terug plaatsen? Wij helpen indien gewenst.

De ondergrond bepaalt het behang resultaat
Startpagina
Schilderen binnen
Sausen
Fotobehang
Glasweefsel
Sausen
Behanghistorie
Onze specialiteit: aanbrengen van behang,
glasweefsel en Renovlies
Vrijblijvende
Offerte aanvragen

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte moet je de situatie ter plekke bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Bel 06-10944553