decoratie schilderwerk heerhugowaard

Zekerheid en vakbekwaamheid

Als u een schilder of behanger zoekt, dan wilt u naast vakbekwaamheid ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt, een goed onderbouwde en duidelijke offerte uitbrengt en garanties biedt op kwaliteit van materialen en arbeid.

Arjan Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf is zo'n onderneming en beschikt over vaktechnische diploma's.
Met een beroepservaring van meer dan 15 jaar bieden wij kwaliteitswerk.



Kwaliteit, daar gaan we voor!
Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.
Decoratie

Met schilderen wordt alles mooier.
Maar soms zijn er situaties waarbij je denkt "dit is het net niet, jammer dat de radiator de boel verstoord". Dan adviseren we vaak om er een radiatorkast omheen te bouwen, voor een strak resultaat. Standaard oplossingen vind je bij de bouwmarkten. Niet iedereen is echter een doe-het-zelver, dus krijgen we het verzoek om de kasten te leveren.
Meubelmaken is een hobby van Arjan
In onze werkplaats maken we soms op verzoek ook creatieve werkstukken, zoals radiatorkasten.
Als we het kunnen inpassen met de planning, bijvoorbeeld op regenachtige dagen, dan duiken we de werkplaats in en gaan aan de slag. Nevenstaand een aantal voorbeelden hiervan. Meubelmaken is een hobby van Arjan. Het zijn vaak verrassende ontwerpen. Mooi handgeschilderd of gespoten afgewerkt.
Startpagina
Schilderen binnen
Behangen
Decoratie timmerwerk
Boven de oude, links de nieuwe situatie.
Radiatorkasten
Vrijblijvende
Offerte aanvragen

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte moet je de situatie ter plekke bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Bel 06-10944553