trap schilderen heerhugowaard

Stof onder controle door afzuigapparatuur
Binnenschilderwerk voor
Heerhugowaard en omstreken

Watergedragen verven

Waar geschilderd wordt stinkt het. Gelukkig niet meer zo erg als vroeger.
Er is veel verbeterd de laatste jaren.
Zo zijn er normen samengesteld door de Arbodienst voor gebruik van binnen-schilderverf.

De nieuwste generatie binnen-schilderverven is op basis van watergedragen grondstoffen. De schilderprofessional is verplicht om deze verfsoorten te gebruiken. Sterker nog, als bij controle blijkt dat de schilder niet aan de voorwaarden voldoet, dan volgt een boete voor hem en voor u als klant.
Zekerheid en vakbekwaamheid

Als u een schilder of behanger zoekt, dan wilt u naast vakbekwaamheid ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt, een goed onderbouwde en duidelijke offerte uitbrengt en garanties biedt op kwaliteit van materialen en arbeid.

Arjan Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf is zo'n onderneming en beschikt over vaktechnische diploma's.
Met een beroepservaring van meer dan 15 jaar bieden wij kwaliteitswerk.Kwaliteit, daar gaan we voor!
Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.
Traprenovatie

Voorheen vloerbedekking? Geen probleem. Met professionele schuurmchines verwijderen wij de oude lijmresten en schuren uw trap weer glad. Klaar om te schilderen of te lakken.


Details maken het verschil

Met even schuren en dan de kwast erover halen bereik je geen optimale kwaliteit, daar is meer voor nodig!
Een goede voorbereiding neemt veel tijd in beslag en is essentiŽel voor kwaliteits-schilderwerk. Daarom nemen we de slogan "Een goede voorbereiding is 90% van het succes" uiterst serieus.
Schuren is het belangrijkste onderdeel van dit proces. Hoe beter geschuurd, des te mooier het verfresultaat. Goed schuren wordt bereikt door het gebruik van verschillende soorten schuurpapier, van grof naar fijn, zodat de te schilderen oppervlakte steeds gladder wordt.Startpagina
Sausen
Verf spuiten
Behangen
Uw trap weer een frisse nieuwe uitstraling!
Dekkend schilder- of lakwerk.
Reserveer op tijd !
Schakel uw schilder- en wandafwerkingsbedrijf op tijd in door het aanvragen van een vrijblijvende offerte en gratis advies. En... reserveer tijd.
De schilders zijn meestal tot eind oktober buiten bezig, daarna is het tijd voor binnenwerk.
Met schilderen wordt alles weer mooi!
Meer dan 20 jaar ervaring !
Stof onder controle

Waar geschuurd wordt is stof. Dat kan de hele kamer doorgaan als je geen maatregelen neemt. Daarom werken wij binnenshuis met professionele schuurmachines en stofafzuigers. Dat geeft aanzienlijk minder rommel en het is beter voor de gezondheid.
Vrijblijvende
Offerte aanvragen

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte moet je de situatie ter plekke bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Bel 06-10944553